دولت فرانسه در ابتدای سال جدید میلادی، آغاز پروژهای 5 ساله را اعلام کرد که از طریق آن، 1000 کیلومتر از جادههای کشور با پنلهای فتو ولتاییک یا همان صفحات خورشیدی فرش خواهد شد و نیاز میلیونها نفر از فرانسویها به الکتریسیته را تأمین خواهد کرد.

قطعا ساختار اجتماعی، کالبدی و هویتی هر شهر را فضاهای عمومی آن تشکیل می دهد، هر فضای عمومی در شهر نیز منحصر به فرد خواهد بود و باید بر اساس ویژگی ها، نیازها و شرایط خودش ساخته شود؛ اما بیشتر آنها یک ویژگی مشترک دارند و آن به حداکثر رساندن پتانسیل های ارزشمند فضاهای عمومی و استفاده از آنهاست. شاید گفتن این حرف راحت تر از عمل کردن به آن باشد، اما راه های بدیع برای ایجاد فضاهای عمومیِ چند عملکردی وجود دارد که هر روز پیشرفت می کند. ازینرو ما می توانیم از نمونه های موفق فضاهای عمومی که در دنیا بر اساس علم روز طراحی شده اند، درس بگیریم؛ فضاهایی که خود را با تغییر نیازهای کاربران وفق داده اند و هنوز هم نیازهای کاربران متعدد و متفاوت را تأمین می کنند.
منطقه تماشایی Hatea به طور رسمی در تاریخ 27 جولای سال 2013 توسط وانگری فیل هیلتی، شیخ های قبایل و سران محله گشوده شد و مراسم مرسوم powhiri (جشن خوش آمدگویی Maori) و جشن ناوگان کوچک قایق ها به نمایش گذاشته شد.
این پروژه توسط متخصص طراحی پل از بریتانیا، معماران نایت، به دنبال مناقصه ای رقابتی در سال 2011، طراحی شد.
محل تقاطع مدخل 265 متری رودخانه، جزئی کلیدی در شبکۀ راهها می باشد که طراحی آن برای کاهش تراکم در مرکز شهر و بهبود دسترسی به ابتدای وانگری و فرودگاه انجام گرفت.
پل در حالت باز، کمینه ارتفاع یک سقف ثابت برای کاربران رودخانه و یک بخش بالارونده به پهنای 25 متری را فراهم می کند تا به کشتی های بلندتر از 7.5 متر اجازۀ عبور دهد.
معماری به نام chris precht نقشه کتابخانه ملی اتریش را که در شهر وین قرار دارد طراحی کرده است. این کتابخانه در حاشیه یک پارک قرار دارد، این پروژه به شکل یک مارپیچ است و سالن نمایشگاه آن در زیرزمین واقع شده است.
میدان عمومی رو باز
بدنه ی این بنای زیبا با موزاییک های کریستالی نما شده است و این باعث می شود که روشنایی روز به داخل ساختمان وارد شود. این بنا مزاحمتی برای تردد عمومی در خیابان ها ایجاد نمی کند.
ستودیوی معماری "یاسر خلیل" طراحی و اجرای پروژه زیبای استادیوم ورزشی کازابلانکا را در کشور مراکش بر عهدا دارد. ستودیوی معماری "یاسر خلیل" طراحی و اجرای پروژه زیبای استادیوم ورزشی کازابلانکا را در کشور مراکش بر عهدا دارد. هدف از طراحی این ورزشگاه، ایجاد یک مرکز ورزشی مدرنی است که کاملا در هماهنگی با محیط زیست طبیعی، جغرافیا و تاریخ ملت مراکش باشد و در عین حال نمادی از کشور مراکش در جهان باشد.
طراحان استادیوم کازابلانکا در نظر دارند تا بتوانند با استفاده از محیط زیست طبیعی، تحولی عظیم در مصرف انرژی ایجاد کنند.
تیم طراحی به جنبه های گوناگونی توجه داشته اند و هدف آن ها این است که این ورزشگاه، علاوه بر خدمت رسانی به شهر کازابلانکا و ملت مراکش و دنیای ورزش، نقطه عطفی در حوزه های مدنی و معماری باشد و در نهایت، مرکزی با عملکرد بالا، انعطاف پذیر و دارای خروجی مفید اقتصادی باشد. یکی از نکات مهم در طراحی ورزشگاه کازابلانکا، طراحی اصولی و انتخاب سنجیده مصالح می باشد.
ساختمانی معلق که هر دو پایه اش به صورتی استوار بر روی زمین قرار گرفتند و در زمین محو شدند. همه در وضعیتی عادی بر این هستند که ما ساختمان ها و چیزهای دیگر را بر روی زمین می بینیم و پارادایم دیگری نمی شناسیم. همه چیزها باید از یک نقطه آغاز می شد. این طرح سومین برنده جایزه توسط استودیو اربنپلانگر برای یک هتل شبانه ی جدید در هنگ کنگ می باشد. چنانچه مستقر شده, و شناور نیست. آنچه که باعث انجام این عمل شد, این بود که هتل بر دوش ساختمان های مجاور و برج ها کناری خود تکیه کرده و به همین دلیل شناور به نظر می رسد. این بنا در قامت یک " پارازیت معمارانه " توصیف شده است. بلندی ساختمان یک فضای سبز گشوده را در جایی که پایه های برج باید وجود داشته باشند, تولید می کند.
پارک گوئل را آنتونی گائودی به درخواست کُنت ایزِبی گوئل طراحی کرد که می خواست پارک شیکی برای نجیب زادگان بارسلونا بسازد . کُنت، ساختِ مجموعه ای از توسعه ی مسکن را برنامه ریزی کرده بود که مزایای چشم انداز های خوب و هوای تازه را هم به همراه داشت ولی فقط دو خانه نمایش تکمیل شد . گائودی در یکی از آن ها ساکن شد که فرانسیس برنگوئر معمار در سال 1904 طراحی کرده بود . این خانه هم اکنون موزه ای است که برخی از کارهای گائودی را نمایش می دهد . این پارک جاذبه ی گردشگری متعارفی در بارسلونا است و برای تراس مشهورش و ورودی نمادینش ، در کنار دو ساختمان دیگر گائودی، شناخته شده است .
این پروژه دارای برخی شباهت ها به کلیسای ساخته نشده ی کولونیا گوئل است که در نزدیکی حومه ی شهر بارسلونا قرار گرفته است . در راه های سواره، گائودی همان سیستم های سازه ای و مصالحی را به کار گرفته است که در سرداب کلیسای کولونیا گوئل وجود داشت . ستون های سنگی منحنی و نیز آجر محلی و سنگ را برای حفظ کردن حس طبیعی منظره به کار برده بود .
مهم تر از همه این که، گائودی سبک ارگانیک خود را با طبیعت در آمیخت، با ساختار هایی پیش امدند که از زمین همچون درختانی رشد کرده بودند ولی با این همه به شکل المان های دست ساز به نظر می آیند . این تطبیق همزمان و احترام به طبیعت از زیباترین کیفیت های این پروژه است
تالار جدید نمایشگاه بازل به عنوان موضوعی مهم در طراحی شهری به منظور توسعه اطراف محله کلین بازل، درخور توجه می باشد.
اثر فوتوگرافیک و استثنایی هافتن و کرو بر ساختمانی بسیار مدرن و مناطق نمایشگاهی مطلوبی تاکید می کند ، در حالی که نشان دهنده این است که چگونه این طراحی های مرتبط با هم ، انعطاف پذیری را برای حوادث گوناگون تضمین می کند.
دیگر ایتالیاییها نمیتوانند به داشتن خمیدهترین ساختمان دنیا یعنی برج پیزا با ۳/۹۷ درجه خمیدگی، افتخار کنند، چرا که در ابوظبی، ساخت آسمان خراشی ۳۵ طبقه، با ۱۸ درجه خمیدگی به پایان خواهد رسید و نامش در کتاب رکوردهای گینس ثبت خواهد شد.
طرح پیشنهادی استفان مالکا برای یک اقامتگاه مرکزی دانشجویی در پاریس, مازاد تولیدات صنعتی و نیاز به اصلاح و فرم ساخته شده ی شهری با سکونت گاه پوشیده از جعبه ی 'ame-lot' را با هم جفت و جور کرده است. این نما در یک تخصیص از نسبت های تقریباً مارسل دوشانی عینیت یافت. معمار و هنرمند گرافیتی فرانسوی یک پوسته از تخته ی پهن چوبی که می توانند تا شوند و یک هندسه ی مدولار تولید کنند را ارائه کرده است.
پارچهای بر روی ساختمان دفتر و سالن نمایش شیشهای شبیه به توپ گلف کشیده میشود که از آن در برابر نور مستقیم خورشید محافظت میکند. این عمارت که بین دو بزرگراه قرار گرفته، دفتر مرکزی نورپردازی با نام تجاری iGuzzini است که توسط یک معمار اسپانیایی به اسم Josep Miàs از شركت معماری MiAS به انجام رسیده است.
زیرزمین این ساختمان، تاریك و ساخته شده از بلوكهای بتنی و محل سالن نمایش نورپردازی، انبار، تالار سخنرانی ، اتاق کنفرانس و پارکینگ است. این دفتر اداری پنج طبقه چارچوب فولادی داشته و مرکز توخالی آن با شیشه پوشیده شده است.
معماران: گروه معماری کوثری
مکان: هند، جیپور
مدیر پروژه: Utkarsh Kothari
معمار قائم مقام پروژه: Ravindra Verma
معمار ارشد پروژه: Rajesh Singh
مساحت: 50.000 مترمربع
سال احداث: 2013 میلادی
کارفرما: جواهرسازی Motisons
شرکت مشاور: M/S V S Kukreja Associates P Ltd
شرکت پیمانکار: M/S Alumayer
مراحل شکوفایی ایده طراحی:
کارفرما یک جواهرساز معروف در جیپور است.
کارفرما شهرتی منحصر به فرد در زمینه کاری خود دارد و بدنبال این است که شرکت خود را در برجی احداث کند که به عنصر شاخصی در منظر شهری جیپور تبدیل شود.
. بناهای شهری به راحتی می تونند حال و هوای شهر رو عوض کنند. هر بنایی که جدید ساخته میشه فرصت خوبیه برای دگرگون کردن فضای شهری... دادن شانی متفاوت به شهر... که همه مقابل اون مسئولیم . و شاید امروزه بیش از هر چیز کمبود فضای سبز در شهرهای ما حس بشه ٬ یک بنای سبز گاهی می تونه یک کوچه ٬ یک محله و حتی یک منطقه رو تحت تاثیر قرار بده شبیه این سوپرمارکت سبز که کاریه از معماران NL .
در حال حاضر شرکت cobiax با ارائه دال های تخت و سبک دو محوره که دارای قابلیت های مدولار و انعطاف پذیری می باشد بهینه سازی قابل توجهی را در زمینه فناوری و اقتصاد ساخت و ساز ارائه کرده است
با استفاده از دال های تخت و سبک کوبیاکس به جای دال های بتنی توپر و یا دیگر دال های سبک موجود می توانید ارزش بالایی به ساختمان خود و فرآیند ساخت و ساز دهید



گرچه علم مدیریت، اصول عام و شمول گستری دارد که بر نظریه های علمی متکی است، اما در رابطه با هر تخصصی و زمینة فعالیت، اصول خاصی مطرح می شود که در ارتباط با همان نیز، باید به کار گرفته شود. در مدیریت شهری، به همین ترتیب، اصول خاصی باید رعایت شود و در مدیریت توسعه شهری ممکن است اصول تخصصی تری مد نظر باشد. در مورد مدیریت نوسازی بافت های فرسوده، اصول مدیریت اختصاصی مطرح می شود که سعی شده است در ادامه معرفی شود.
تولوز، شهری در جنوب غربی فرانسه بر ساحل رود گارون و یکی از مراکز صنایع پیشرفته اروپا است. این شهر در حد فاصل دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس قرار گرفته است. فاصلعه این شهر تا پاریس 730 کیلومتر است. تولوز، چهارمین شهر بزرگ فرانسه می باشد.
در چند دهه گذشته، تولوز از خود نماد شهری فعال را به نمایش گذاشته است. چنین رشد و پیشرفتی همواره در تعامل و همگونی با زندگی ساکنین بوده است.
تعداد صفحات : 3